Annons


i&m - invandrare och minoriteter startsida

   IN ENGLISH | KONTAKT
 
   STARTSIDA       OM OSS       ARKIV       SPECIAL       LÄNKAR       BESTÄLL   


 

Välkommen att annonsera i i&m

i&m är i första hand en prenumererad tidskrift. Ungefär en tredjedel av läsarna är privatpersoner, de övriga är professionella som i sitt dagliga arbete kommer i kontakt med frågor som rör det mångkulturella samhället.

Vill ni annonsera något som berör området migration och mångkultur men även andra sociala frågor så når ni definitivt den rätta målgruppen.

Vill ni nå beslutsfattare och politiker, inom bland annat partistyrelserna, så är i&m en utmärkt kanal.

Många av våra läsare är offentliganställda och/eller beslutsfattare, lärare, forskare etcetera så även annonser för material som kan användas i deras yrkesutövning har en given plats i i&m.

Tidskriften går på cirkulation på många arbetsplatser och läses alltså av långt fler än antalet prenumeranter. i&m används gärna som referenslitteratur eller undervisningsmaterial och behålls då ofta som samlad utgåva på bland annat skolor och institutioner.

Lösnummer av i&m kan köpas på Mångkulturellt centrum, http://mkc.botkyrka.se, bibliotek- och museumbutiker runt om i landet. i&m säljs också i Tidskriftsbutiken i Malmö, på Akademibokhandeln och Hedengrens i Stockholm samt via tidskrift.nu.

För detaljerad information om utgivningsplan, priser och annonsstorlekar klicka här:
Hämta utgivningsplan och prislista

För ytterligare information kontakta Kerstin Johansson.

 
Andra Beställningar
PRENUMERATION

ENSTAKA NUMMER

KURSLITTERATUR

ANNONSERA

ANNAT

 
 
Kulturtips!
Ta gärna en titt på några andra tidskrifter som vi på i&m, Invandrare & Minoriteter gillar. Exempelvis Expo, Fjärde Världen och Tidningen Opsis Barnkultur.

i samarbete med tidningsbutiken.se

 

Copyright i&m 2006. All rights reserved.

Powered by iPublishing