Annons


i&m - invandrare och minoriteter startsida

   IN ENGLISH | KONTAKT
 
   STARTSIDA       OM OSS       ARKIV       SPECIAL       LÄNKAR       BESTÄLL   


 

« SPECIAL

Hälsopaketet/Hur mår du?

”Hur mår du?” (4-5/2009) handlar om hur samhället och vården ser på och bemöter psykisk (o)hälsa bland migranter och deras barn. Läs om faktorer som påverkar hur människor mår och nödvändigheten av interkulturellt tänkande, då psykisk (o)hälsa uttrycks på olika sätt. Temanumret ”Hur mår du?” kompletterar det tidigare numret om hälsa ”Smärta eller kultur?” Båda kan köpas till paketpris eller var och en för sig.

Interkulturellt tänkande är en av vårdens stora utmaningar i dagens allt mer mångkulturella samhälle. Vilka frågor ställs praktikerna inför? Och hur ska de lösa dessa? Var står forskningen i dag? Och hur upplever asylsökande, invandrare och flyktingar mötet med den psykiatriska vården? I ”Hur mår du?" kan du också läsa om hur föräldrars trauman påverkar barnen, om en dansk långtidsstudie som visar hur barn som själva utsatts för våld kan komma vidare i livet och om syndromet ”ont i halva kroppen”. För innehåll i ”Hur mår du?” klicka här.

”Hur mår du?” vänder sig till alla som, i sitt arbete, möter människor som migrerat och deras barn.
Hälsopaketet – det vill säga både nummer 4-5/2009 ”Hur mår du?” om psykisk (o)hälsa och nummer 5-6/2004 ”Smärta eller kultur?” med tonvikt på mötet mellan patienten och vården – vänder sig till personer inom vårdsektorn som diskussionsunderlag i internutbildning. De båda numren lämpar sig också som kurslitteratur på vårdutbildningar. Vi lämnar rabatt på större beställningar.

Numren kan beställas var för sig eller som paket.
Jag vill beställa ”Smärta eller kultur?” för 70 kronor + porto!
Jag vill beställa ”Hur mår du?” för 60 kronor + porto!
Jag vill beställa ”Hälsopaketet” för 100 kronor + porto!

Vid samtidig beställning av fler än 50 ex utgår rabatt

Hälsopaketet/Hur mår du?NR 2 MAJ 2012

Visa nummer »

 
Sök artikel

 
 
Konferenstips »

 
 
Kulturtips!
Ta gärna en titt på några andra tidskrifter som vi på i&m, Invandrare & Minoriteter gillar. Exempelvis Expo, Fjärde Världen och Tidningen Opsis Barnkultur.

i samarbete med tidningsbutiken.se

 

Copyright i&m 2006. All rights reserved.

Powered by iPublishing