Annons


i&m - invandrare och minoriteter startsida

   IN ENGLISH | KONTAKT
 
   STARTSIDA       OM OSS       ARKIV       SPECIAL       LÄNKAR       BESTÄLL   


 

« SPECIAL

Nyckeln till integration?

– ett specialnummer om kulturmöten i det svenska samhället. Var och på vilka premisser sker dessa möten? Vilka är aktörerna? Hur ser hindren ut och på vilket sätt kan man gå vidare? Detta specialnummer ger bakgrund och perspektiv till dagens integrationsdebatt. Läs ”Nyckeln till integration?” när du söker argumenten för att kunna påverka, övertyga eller agera, när du behöver fakta mot fördomar!

Sverige är i dag ett mångkulturellt samhälle där olika sociala, kulturella och religiösa värderingar möts. Integration är en ömsesidig process som till stor del handlar om mod. Att våga se varandra med öppenhet och inte som ett hot. Oavsett var ens föräldrar är födda.
Detta specialnummer ger bakgrund och perspektiv till dagens integrationsdebatt. Det innehåller såväl nyskrivna texter som ett urval av tidigare artiklar publicerade i i&m.
Läs specialnumret ”Nyckeln till integration?” när du söker argumenten för att kunna påverka, övertyga eller agera, när du behöver fakta mot fördomar! För innehållsförteckning klicka här. Läs också ledaren och Petros Gougoulakis artikel "Studiecirkel – vägen till integration?" .

Numret kan beställas genom att klicka på texten:
Jag vill beställa «Nyckeln till integration?» för 40 kronor + porto!

Vid samtidig beställning av fler än 50 ex utgår rabatt

Nyckeln till integration?NR 2 MAJ 2012

Visa nummer »

 
Sök artikel

 
 
Konferenstips »

 
 
Kulturtips!
Ta gärna en titt på några andra tidskrifter som vi på i&m, Invandrare & Minoriteter gillar. Exempelvis Expo, Fjärde Världen och Tidningen Opsis Barnkultur.

i samarbete med tidningsbutiken.se

 

Copyright i&m 2006. All rights reserved.

Powered by iPublishing