Annons


i&m - invandrare och minoriteter startsida

   IN ENGLISH | KONTAKT
 
   STARTSIDA       OM OSS       ARKIV       SPECIAL       LÄNKAR       BESTÄLL   


 

« SPECIAL

Boendepaket:

Stadsutveckling är en aktuell fråga i hela Europa. Men hur byggs socialt och ekonomiskt långsiktigt hållbara städer? Hur bryts den fysiska och mentala segregationen mellan innerstad och förort? I ”Boendepaketet” ingår två temanummer med artiklar som lyfter fram olika sätt att hantera dessa frågor. Mer om "Boendepaketet" nedan...

I ”Stadsliv”, 5/2008 diskuteras stadsutveckling ur det sociala perspektivet. Hur byggs mänskliga miljöer och ett hållbart samhälle för alla? Möjligheten till möten är en förutsättning. Tillgänglighet och känslan av tillhörighet samt trygghet är andra. Inte minst spelar skolan en central roll. Det fria skol-
valet skapar nya möjligheter, men har också en baksida. För innehållsförteckning klicka här. Numret är en uppföljning av "Mitt hem – min borg", 4-5/2007.

Både ”Stadsliv” och "Mitt hem – min borg" vänder sig till dig som redan arbetar med eller planerar att engagera dig i stadsförnyelse i stort – till dig som har hållbar utveckling och omdaning av miljonprogramområdena i fokus. Boendepaketet erbjuder en snabb kompetenshöjning och är ytterst lämplig som underlag för intern fortbildning och kurslitteratur i urbanfrågor och integration.

Numren kan beställas var för sig eller som paket.
Jag vill beställa «Stadsliv» för 40 kronor + porto!
Jag vill beställa «Mitt hem – min borg» för 60 kronor + porto!
Jag vill beställa «Boendepaketet» för 85 kronor + porto!

Vid samtidig beställning av fler än 50 ex utgår rabatt


Boendepaket:NR 2 MAJ 2012

Visa nummer »

 
Sök artikel

 
 
Konferenstips »

 
 
Kulturtips!
Ta gärna en titt på några andra tidskrifter som vi på i&m, Invandrare & Minoriteter gillar. Exempelvis Expo, Fjärde Världen och Tidningen Opsis Barnkultur.

i samarbete med tidningsbutiken.se

 

Copyright i&m 2006. All rights reserved.

Powered by iPublishing